torsdag 23. oktober 2008

For et fantastisk system.

Ja, nå er høsten her og fuglene drar mot varmere strøk.
Men du verden for en formasjon. Jeg gleder meg til de kommer tilbake.
Jeg elsker fugle kvitter.


16 kommentarer:

Turid sa...

Huffda..her flyr de. Enig med deg, gleder meg også til de kommer tilbake.
Kan du prøve å snu bildet..hihi.
:)

Kate-Marita Pettersen sa...

Jeg elsker også fuglesang. Ingenting er herligere enn å våkne en vårmorgen og høre at fuglene er kommet tilbake:)

Klem:)

Nunne sa...

Ja, ikke sant? er det ikke et fantastisk system? At fuglene kan fly sååå langt... og at de vet hvor de skal og at de klarer å fly så mange hundre mil...
Gud har virkelig laga skaperverket finurlig...
En morgen Karlot sto på badet og barberte seg, fikk han høre gås på vei sørover.... du kan tro det var en flott formasjon... ikke var det helt lyst enno heller...men de visste at veien er lang og plutselig er vinteren her, det gjelder å skynde seg. Man blir bare stående å måpe av dette flotte system.
Du traff virkelig en tier der, Besta!
ps..BILDENE FRA STORMEN VAR OGSÅ FLOTTE! Klem fra Nunne.

Brit. (lille meg) sa...

Ja, det er et vemodig syn! Men så flott et bilde du fikk av plogen!
Du er en flink fotograf. Så får vi heller glede oss til våren, til de kommer tilbake. Tida går jo så fort.Et år er ingening,tenk nå er det bare under 2 mndr. til sola "snur".
Takk for koselige hilsener på bloggen min, og ha ei god helg!:)

BirtH sa...

Fin blogg av en dame med stor familie :-) Artig å få kontakt med damer på min alder! God helg!

Tonje sa...

Ja, er det ikke fantastisk hvordan fuglene finner veien hit og dit...
Jeg likte godt de stormbildene dine i forrige post.

Steinbokkjen ;o) sa...

åååååå så hærle bilde! Eg sto å kikka på ein gjeng her tidlegare i veka og fekk mange flotte formasjona servert... fasinerande!
Ha ei vidunderle helg ;o)
klem

Nunne sa...

Det bildet ditt har fulgt meg heile dagen. Det talte virkelig til meg...
Om flyttfågeln... kan du den sangen? Jeg har vaska hus idag,redd opp senger, baka brød, shoppa og vaska klær...men hele tida har jeg nynna på den sangen.. men jeg husker jo ikke hele teksten og jeg fant den ikke i sangboka mi. "En dag lyfter tusene vinger"....og uti koret... "forbi alle stjærnernas vindar, mot himlen, Guds eviga værld."
Nei, nå må jeg leite til jeg finner den. Den er om at vi skal en dag heimover... mot HIMLEN! Oi oi, det blir sus! DA er det slutt på alt vondt. Jesus kommer snart, sa alltid evangelistene på møter når vi var små. De er jo helt slutta å si det. Men jeg tror ikke vi skal spekulere NÅR, men håpe at det skjer snart. Og at vi får lov å oppleve det, før vi må dø. Tenk for en dag! Da blir KONGENES KONGE den sentrale! Jeg fikk så lyst å rope HALLELUA her jeg sitter ved dataen.
Du, skal du i bursdag til Halsa i mårra??? Ønsker deg god helg...
Klem fra meg

Huset i skogen sa...

Jeg har alltid lurt på hva det er som gjør at de flyr i en slik formasjon? Det ser jo så fint ut. Nå reiser de til varmere land, mens vi kryper inn og finner fram pledd og tenner lys. Hver årstid har sin sjarm, men jeg må innrømme at akkurat denne tiden på året er den som er tyngst.
Ønsker deg en fin helg:)

Anna Lisa sa...

Ja, det gleda eg meg også til. Syns det er så herleg med fuglekvitter ei lys sommarnatt.... Dei var mange i vår som eg kan huske. Eg lå der høygravid, fekk ikkje sove, men fekk høyre nydelig fuglesang i stadenfor.

Ønska deg ei fin helg!! Og tusen takk for helsing når eg var sjuk. Det varmar meg
Klem

Mormor sa...

Du snakker om å være på rett sted til rett tid. Bilde var knallfint. Tusen takk for fine ord i bloggen min Besta, jeg kommer nok til å fortsette å stikke innom den koselige bloggen din selv om jeg ikke har egen blogg lenger.

Unknown sa...

Enno eit av naturens mirakel:0)
Det er eit imponerande syn, og veldig artig om ein får sjå når dei driv å samlar seg for den store reisa. Då er det mykje skvalder(sannsynlegvis kommandering) og flyging fram og tilbake...
Fine stormbilder du har tatt!!
Headingen din er kjempekoselig:0)
Ynskjer deg ein fin søndag.
Klem, Line

Nikoline sa...

Likte veldig godt det forrige innlegget ditt,det var så levande bilder at eg nesten høyrde bølgene og kjende vinden!Eg elskar VÆR,det fasinerar meg veldig.Og så er eg glad i fuglesang sjølvsagt;0) Spennande å prøva å høyra etter kva fuglar som er komne om våren,til å begynna med er det som oftast lett å skjelna dei. Utover våren vert det verre for då syng og kvitrar det i kor. Det bildet ditt i dag var litt vemodig synes eg,det varslar mørketida for alvor.
Ha ein fin søndagskveld.

Daisys home sa...

Et skikkelig blinkskudd du har fått.Du har så masse fine bilder,en flink fotograf!Ønsker deg ei fin uke i bestahjemmet!

Unknown sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成
,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優