tirsdag 16. juni 2009

Fotballavslutning og drit vær

I kveld har jeg vært med et barnebarn på fotball avslutning. For mamma måtte være hjemme med lillebror som har vannkopper.

Foreldrene hadde kledd seg ut og de var med og sparket. Både små og store koste seg og hadde det artig. Øverst ei store søster som blåste av. Barnebarnet mitt stod i mål. Her kaster han ut ballen etter ei fin redning.

Leder og ropedame hade fått seg stor rompe og bryst i anledninga. Noen hadde glemt at de kom i nattkjolen. Og ei bokset ballen i stedet for å sparke den. Mannen kom i morgenkåpa. Pastoren på Sion i sid kåpe og hatt. Hmmm


Noen hadde tatt med forskjellig til å kle seg ut i og det syntes gutten min var stas. Han blir sliten i øyan uten briller, men han kan jo ikke ha de på når han sparker fotball.Etterpå fikk alle ungene pizza og brus og vi voksne kaffe og kake. Det var et ufyselig vær i støytan men vi flira og hadde det artig. Bildene er ikke så gode da de er tatt med mobilen. Artig å være bestemor og få være med på slike ting:))


7 kommentarer:

Orlaug sa...

Detta såg no riktig morosamt ut....synd de ikkje hadde litt bedre vèr....

~♥~ Monica S sa...

Såg rett så koselig ut!! :-)
kjekt at folk slår ut håret og er med på morro'a! :-)

Monica

Nikoline sa...

Her ser eg gjengen har evnen til å kosa seg trass "dritværet"! Dette måtte vera ein alldeles super måte å avslutta sesongen på!!
Me har hatt strålande vær dei siste vekene,men så kald nordavind at det er ikkje uteverandes omtrent. Alle blomar står heilt "i stampe",men ugraset ser ut til å trivast i kulden også!
Ha ein flott dag:0)

Turid sa...

Høres ut, og ser ut, som en skikkelig artig fotballavsluttning! For både stor og små! Synd med været då...

Anna Lisa sa...

Artig!!
Så ut som alle kosa seg :)
Ha en fin dag
Klem

Brit. (lille meg) sa...

Her ser det ut til at både store og små koser seg, været til tross!
Artig påfunn!
Ha en fin dag!:-)

Sonja sa...

Dette så ut til å være riktig artig.Alle hadde vært flink til å kle seg ut.Artig det,synes ofte det er bare noen få som gidder.
Hva gjør vel litt dårlig vær når man har det gøy.