mandag 11. mai 2009

Mandagstema nr. 12 ANSVAR

Ansvar er jo så mangt. Man må og skal ta ansvar for så mye i denne verden. Men mitt største ansvar er å sørge for mine barn, svigerbarn og barnebarn at de har det bra på alle måter. Jeg ber for de hver dag. Det synes jeg er et viktig og stort ansvar, samtidig så er det ikke noe du sliter deg ut på, men har stor glede av å være med på. Jeg har og et ansvar og lære de små og få kjenne Jesus. Både mine og ungene jeg har på søndagsskolen, babysang og småbarn sang. Jeg er faktisk veldig stolt over at jeg har fått et så stort ansvar i livet som å så små spirer i disse ungene.

15 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Så flott! Dette er en viktig oppgave! Lykkelige de som har noen til å be for seg! Det er en velsignelse. Jeg var også så heldig å ha ei bestemor som ba for meg.
Flott svar på oppgaven!

Nunne sa...

VELDIG BRA!
Har man ingen som ber for seg, er man fattig! Bibelen sier at den som lesker andre, blir oppkvikket selv!
Klemmmmmmmmzzzzzzz...

Beate sa...

Ja, det er et stort og viktig ansvar. Det å be for våre er noe av det beste vi kan gi dem! Kjempe flott at du engasjerer deg i andres unger også, vi trenger flere som deg!

Bling - our elf on the shelf sa...

Flott tolkning av temaet!

Beate sa...

Så herlig å høre om arbeidet ditt i kirken. Ungdommer er krevende, men jammen gir det masse å jobbe med dem også. Båten ja, den har vi hatt med oss på 4 årsgudstjeneste noen år nå. Vi har hatt noas ark som tema, og alle ungene har hatt med kosedys som vi har fult båten med. Det er stor stas kan du tro :)

Beate sa...

Ja, båtideen er bare å "stjele" og det er selvfølgelig greit at du linker til meg. :)

Gry Offernes sa...

Nydelig! Dette rørte meg!

Unknown sa...

GOD tolkning! å så fantastisk at du ber for dem hver dag=) det er virkelig en stor gave! både for deg og dem.

vær velsigna!

Anna Lisa sa...

Stort ansvar ja!!!
Klem

Anna Lisa sa...

Hei igjen :)
Kva for eit hjerte du likte best?
Vil gjerne sende deg eit eg har laga.
Eg kallar dei vennskapshjerter.

Send meg gjerne adressa di på e post til meg :)
Klem
anna_ice73@hotmail.com

Petunia sa...

Nydelig tolket:)

~♥~ Monica S sa...

vakkert Besta! :-)

Kjekt når ansvar føles fint!

Monica

Turid sa...

Nydelig innlegg om ansvar!

Malys krok sa...

Et stort ansvar i det å be for både sine egne og andres barn(og voksene)., forbønn trenger vi alle. Jeg har og vært leder for en søndagsskole i mange år, var veldig fint å få fortelle og lære ungene om Jesus. Syns du gjør en flott jobb! Fra Margit.

Daisys home sa...

Så flink du er,og er enig i at dette er en viktig oppgave.Har sett på det som en selfølge å lære barna mine og lese aftenbønn hver kveld med de på sengen,da de var barn.og det er en ting jeg håper at de vil ta med seg til sine barn igjen.klem